A szuhakállói Gárdonyi Géza Tagiskola 8. Osztályának Honlapja
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Osztály
 
Linkek
 
Egyéb
 
Tanulásról
 
Számláló
Indulás: 2007-01-06
 
Társalgó
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Dolgozatok
 

 

 SMS-ek: 

Ezúton is értesítjük, hogy fizetésemelése, abban az esetben lesz esedékes, ha IQ-ja kétjegyűvé növekszik.

 

 

 

 

Kíváncsiak lennénk az Ön, mint kivülálló véleményére az intelligenciáról!   

 

SMS IQ teszt! Fogja a jobb kezébe a telefont. Adatfeldolgozás, várjon... ... ... Az Ön IQ-ja megegyezik a cipőméretével!  

 

A legutolsó SMS-ed olyan csodálatos volt... Ja, nem. Téves szám  

 

.Figyelem! Ez egy vészhívás! A telefonját haladéktalanul adja le a következő benzinkútnál!

 

 

 

 

Nem értem miért mondják, hogy nem lehet repülőn mobiltelefont használni. Nincs vele semmi problééémmmmmaaaaaaa....  

 

Hello! Hogy vagy? Ne nézz olyan bután, csak én vagyok... a telefonod. Csak ki akartam jönni egy kicsit a táskádból.

 

Figyelem! A telefonja fel fog robbanni! A tűzoltók hívásához nyomja meg az 1-es gombot. Életbiztosítás kötése: 2-es gomb.   

 

Az emberi szervezet nyolcvanhét százaléka víz. Ezt én is hígnak találom, ezért most tölts hozzá egy kis pálinkát!

 

Még nem árulhatom el a nevem. Meg kell várnom míg észbontóan beleszeretsz a telefonszámomba!  

 

Mi van a nőnek 2, ami a tehénnek 6? IQ.  

 

Holnaptól pap leszek. A cölibátusi fogadalmam előtt, nem töltenéd velem az utolsó estét?

 

Tisztelt Ügyfelünk! Az Ön egyenlege 3649Ft. Ez az összeg túl magas, ezért kérjük hívja fel a barátját/barátnőjét amikor csak teheti. 

 

Figyelem, ez egy SMSbomba. Amennyiben 30 mp-en belül nem küldi tovább, az Ön telefonja halkonzervvé változik!

 

Figyelem! A PIN kódja 20 másodpercen belül automatikusan megváltozik!

Tisztelt Pszichológus Úr! A barátnőmnek Siemens C45-ös telefonja van, nekem pedig Nokia 8210. Van a kapcsolatunknak jövője?  

 

Karácsonyi SMS-ek:

Hópihe-szárnyon száll az idő, ünnepi díszben áll a fenyő. Készül a beigli, a sok jó falat; itt a Karácsony a kertek alatt!

Irigykedve néz a Húsvéti Nyúl, mert a ma esti buliban a Jézuska az úr. Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, legyen boldog ünneped és utána jó éved!

Békességet, boldogságot, csengőszót és gyertyalángot! Ajándékot, szeretetet s mindent, ami fontos neked! Ajtód elé fehér bársonyt: Békés Boldog Szép Karácsonyt!

Ki szeret, s kit szeretnek, az szegény nem lehet. Szeretteidre gondolj, s töltsd boldogan az igaz ünnepet! BOLDOG KARÁCSONYT!

Kései szán fut, csillog a hó, jégrögös úton villog a patkó. Cinke szeméről foszlik az álom, csenget egy csengő, ITT A KARÁCSONY!

Jeles ünnep, szép zöld fenyő, csengő csilingel a fákon,legyen békés-boldog ünnepetek, szívemből kívánom!

Kívánd,hogy mindaz, amit ma éjjel gondoltál, ugyanúgy igaz legyen holnap, s holnapután. Kívánj igazi ünnepet, kívánj igazabb életet. Én pedig Békés Karácsonyt kívánok neked!

Karácsonyi fénybe öltöznek s ragyognak a fák, felmelegedsz s szívedet az öröm járja át. Karácsonyi fénybe öltözik s megnyugszik a szív, valóra válnak s elvarázsolnak legszebb álmaid! BOLDOG KARÁCSONYT

Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint s kicsi kendőből csillámot hint. Így adja át üzenetem: Kellemes Ünnepeket!

Karácsonyfa minden ága csillog-villog. Csupa drága szép mennyei üzenet: kis Jézuska született! Boldog Karácsonyt!

Szép karácsony alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépted kísérje a szeretet. Szívedben béke, lelkedben nyugalom: légy boldog ezen a Karácsonyon!

Királyok Bölcsessége, Angyalok Tisztasága, Pásztorok Egyszerűsége ragyogja be Karácsonyod.

Karácsonykor az angyalok a földre szállnak. Térjenek be hozzád, és maradjanak nálad. Boldog Karácsonyt!

Ne a hóban, csillagokban, ne ünnepi foszlós kalácsban, ne díszített fákon, hanem a szívekben legyen Karácsony!

A mai nap szebb, mint más. A mai nap senki nem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet. BOLDOG KARÁCSONYT!

Szálljatok le Betlehemi Angyalok; zörgessetek meg ma minden ablakot. Házikóba s palotába örömöt vigyetek; Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepet!

Kiskarácsony, nagykarácsony angyal csókja rátok szálljon. Hozzon nektek minden jót, nem csak almát, mogyorót. Boldogságot, békességet, szívből jövő melegséget!

Csillagszóró szórja fényét, kíván melegséget, békét! Angyalka száll házad felett, hogy átadjon egy üzenetet: Kellemes, Békés Karácsonyt kívánok Neked!

Karácsonyfa ontja fényét, szeretetet hoz és békét! Angyalka száll a házak felett, elhozta az üzenetet: Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Lehalkul a város zaja karácsony estére. Melengeti lelkünket a kicsiny gyertyák fénye. Megszületett a szeretet e napon, hogy az embereknek hitet, reményt adjon.

Jégvirág költözzön minden ablakba, gőzölgő kalácsból jusson az asztalra. Legyen sok ajándék, szívemből kívánom, s gazdagon, örömökben teljen a Karácsony!

Mikor Szent Karácsony angyalai szállnak, öröm a vendége minden igaz háznak. Eltörpül ilyenkor a lárma az árnyék, megszépül a szívben minden igaz szándék.

Itt volt egy angyalka, s azt súgta nekem: Gondolj ma azokra, kik kedvesek neked! Eszembe jutottál Te és a családod, s ezúton kívánok sok BOLDOG KARÁCSONYT!!

Bár az idő soha meg nem áll, és a világ folyton-folyvást változik, a Karácsony áldása időtlen-időkig megmarad a béke, az öröm és szeretet örök ígéretének!

Mielőtt lefekszel, tárd ki az ablakod, leküldtem hozzád az angyalom. Egy pillanatra kérlek figyelj rá, mert a nevemben KELLEMES ÜNNEPEKET és BOLDOG ÚJ ÉVET kíván!!!

Ahogy gyermekszív nagyon várja, mikor lebben angyal szárnya, úgy kívánok én is Nektek Boldog Karácsonyi Ünnepeket!

Fehér karácsonyon angyallal találkoztam, a te címedet neki megadtam, hozzon boldog karácsonyt felétek. Ő visszajött és ezt mondta: egy angyal nem avatkozik a másik dolgába!

Hópihécske száll az égen, kis csengettyű szólal szépen. Az angyalok ma táncra kelnek, gyertyafénynél énekelnek. Mosolyogva mondják Neked: Békés, Boldog Ünnepeket!

          Receptek!:                            

Ezeket a recepteket te is könnyedén elkészítheted,ha elég ügyes és rátermett vagy,melyekkel rendkivül szép pillanatokat szerzel a családodnak! :)

 

 

Marcipános Stollen

Hozzávalók: 50 dkg BL-80 liszt, 2,5 dl langyos tej, 3 evőkanál méz, 2 tojás sárgája, 1/2 tk. só, 1 citrom reszelt héja, 5 evőkanál megolvasztott majd lehűtött vaj (én nem olvasztottam meg) 1 tk. őrölt mézes sütemény fűszerkeverék, 2,5 dkg élesztő (én majdnem 3 dkg-t tettem bele)
Továbbá: 12,5 dkg különböző mazsola, 5 dkg kandírozott gyümölcskeverék, 2,5 dkg darabos mandula, 30 dkg marcipán (én kevesebb mazsolát és több kandírozott gyümit tettem bele)

Én a dagasztás programot végig csináltam, majdnem kijött a végéra pitliből. Lisztezett felületre borítottam és én kézzel dolgoztam bele a mazsolát, kandírozott gyümit és a mandulát. Két darabra kell vágni. Az egyiket kinyújtani téglalap alakúra. A marcipán feléből rudacskát formálni, de egy kicsit rövidebbet mint a tészta hossza és a tészta közepére helyezni. Úgy írja a recept, hogy középen fogjuk össze a tésztát, de én egymásra hajtttam a két oldalát. Alaposan össze kell nyomkodni a tészta végét. A mási ktésztával ugyanígy kell eljárni. Kizsírozott, lisztezett tepsire vagy formába tenni és megkeleszteni. 200 fokra előmelegített sütőben 20-25 percig kell sütni. Amikor aranysárga és jól átsült, fémrácsra fektetni és hagyni kihűlni. Még melegen lekentem olvasztott margarinnal és 2-3 rétegben szórtam rá porcukrot.

 

 

MOZART-TORTA

Hozzávalók:
20 dkg marcipánmassza, 20 dkg vaj vagy margarin, 20 dkg porcukor, 1 zacskó vaníliáscukor, csipetnyi só, 4 tojás, 25 dkg liszt, 5 dkg étkezési keményítő, 1 zacskó sütőpor, 5 dkg natúr pisztácia (én kihagytam), 22,5 dkg mogyorós nugátkrém (Nutella), 10-10 dkg tej és ét bevonó, 2 ek porcukor, a forma kikenéséhez margarin liszt.

Elkészítés:
A marcipánt durvára lereszeljük. A puha vajat vagy margarint a kétféle cukorral és csipetnyi sóval krémesre keverjük, majd belevegyítjük a marcipánt. Egyenként beledolgozzuk a tojásokat, és rászitáljuk a az étkezísi keményítővel meg a sütőporral elvegyített lisztet.
A tésztát margarinnal kikent, liszttel meghintett 26 cm-es kapcsos tortaformába simítjuk. Előmelegített sütőben, 175 fokon kb. 1 órát sütjük. A formában rácsra
téve legalább 1 órát, ha nagyon sülne takarjuk le. Nkem letakarás után mire megsült behorpadt a teteje.
A tortalapot a karimától elválasztjuk és keresztben félbevágjuk. Az alacsony hőfokon felmelegített nugátkrémmel az alsó lapot megkenjük, majd ráborítjuk a másik tésztalapot. A durvára felaprított kétféle tortabevonót megolvasztjuk és bevonjuk vele a tortát. Tetejét porcukorral díszítjük.

 

 

Finom, szaftos gyümölcskenyér karácsonyra

Hozzávalók:

16 dkg liszt,

12 dkg margarin,

10 dkg porcukor,

1 vaníliás cukor,

3 egész tojás,

1 citrom, vagy narancs reszelt héja (vagy pár csepp citromaroma),

2 evőkanál rum,

fél csomag sütőpor és fél mokkáskanálnyi szódabikarbóna.

15-20 dkg vegyes kandírozott vagy aszalt gyümölcs. (Én fél csomag vegyes kandírozott gyümölcsöt szoktam beletenni, de még jobb, ha plusz egy csomag kandírozott citromhéj vagy narancshéj is megy bele. Ilyen, sütibe való keveréket lehet kapni nagyobb élelmiszer boltokban)

Mehet még bele mazsola, apróra tört csoki, aszalt barack, szilva, eper, ananász, durvára vágott, pirított dió is (ami éppen otthon van).

A porcukrot, margarint, vaníliáscukrot habosra keverjük, majd a tojásokat egyenként belekeverjük. Hozzáadjuk a reszelt citromhéjat vagy citromaromát és kanalanként a sütőporral és szódabikarbónával elkevert lisztet, majd legvégül a 2 EK rumot. A kandírozott gyümölcsöt megforgatjuk kevés lisztben (így nem süllyed a forma aljára) és hozzákeverjük. Egy őzgerincformát kivajazunk és meghintjük liszttel (én szilikonban sütöm, még soha nem ragadt bele). Beletesszük a masszát és előmelegített sütőben légkeverésen, 150 fokon tűpróbáig (kb.35-40 perc) sütjük (amikor a teteje már kellően rugalmas és szép piros, akkor jó). A formában hagyjuk kicsit hűlni, majd tálra borítjuk. Bevonhatjuk csokimázzal. Ehhez 10 dkg csokit (Én Tibi étcsokit szoktam használni) gőz felett megolvasztunk, kicsit hűtjük, majd ráöntjük a gyümölcskenyérre. Csokimáz nélkül is finom, zamatos, nem száraz. Ha van két őzgerincforma, akkor érdemes rögtön dupla mennyiséget készíteni. Megjegyzés: Minél több színű a belerakott kandírozott és aszalt gyümölcs, annál szebb lesz a felszeletelt gyümölcskenyér. Alufóliába csomagolva sokáig eláll és az állástól csak zamatosabb lesz, mert jól összeérik.

 

 

Eredeti drezdai Stollen /Mikko

500 g mazsola (nagyszemü)

100 g Korinthen (kisszemü mazsola)

100 g citronat (kandírozott citromhéj)

100 g orangeat (kandírozott narancshéj)

250 g mandula (meghámozva, felvágva)

2 csomag vaníliás cukor

6 ek barna rum

12 csepp keserümandula-olaj

1 kiló liszt (fehér, normális)

1 kocka friss élesztö (vagy 2 csomag száraz)

400 g puha vaj

150 g cukor

0,25 l tej

2 tojás sárgája

150 g olvasztott vaj

125 g porcukor

A mazsolákat, a kandírozott, apróra vágott citrom- és narancshéjat, az apróra vágott mandulát, a vaníliás cukrot a rummal és a keserümandula olajjal összekeverni és egy jól zárható edényben kb. 6 órát állni hagyni, néha megkeverni. A lisztet egy nagy tálba tesszük, a közepében csinálunk egy mélyedést és az élesztöket belemorzsoljuk, megszórjuk egy evökanál cukorral és ráöntjük a langyosra melegített tejet. Liszttel betakarjuk és kb. egy fél órára kelni hagyjuk betakarva egy kendövel. Ha az élesztö feljött, a kézi mixer tésztadagasztó karjával hozzáadjuk a kockára vágott vajat, a maradék cukrot és a tojás sárgákat. Szépen összedolgozzuk a hozzávalókat, majd kézzel is jól átgyúrjuk a gyúródeszkán. Ha már fényesre összeállt, letakarva egy fél órát (vagy egy kicsit többet) kelesztjük. Egy lisztezett deszkán kinyújtjuk oválisra a tésztát és rátesszük a belevalókat és óvatosan beledolgozzuk a tésztába. Két részre osztjuk, egyenként oválisra nyújtjuk és hosszában elöször az egyik oldalt a tészta feléig ráhajtjuk, majd erre a másik felét. Ráhelyezzük a sütöpapírral ellátott tepsire és meleg helyen kb. egy háromnegyed órát kelesztjük. A sütönek alulról a második szintjére tesszük és elömelegített sütöben 175 fokon (forrólevegösön 160 fokon, gázon a második fokozaton) ca. 80 percet sütjük. Ha erösen barnulni kezd a sütés közben, letakarjuk pergamen papírral. Ha készen van, még forrón megkenjük mindenhol a felolvasztott vajjal és sürün megszórjuk a porcukorral. A kihült Stollent alufóliába betekrjük és 4 hétig pihentetjük hüvös helyen (kamrában), hogy az ízek összeérjenek. Ez a recept, egy drezdai pékmestertöl származik.

 

 Havas háztető

Hozzávalók, elkészítés

 

 

Stollen

32 dkg liszt,

12,5 dkg vaj,

42 g friss élesztő,

3/4 csésze cukor,

3/4 csésze tej,

1 tk só,

1/2 tk őrölt fahéj,

2 tojás,

1/2 - 1/2 csésze finomra vágott cukrozott citromhéj és narancshéj,

1/2 csésze mazsola,

1/2 csésze vagdalt dió.

Bevonat: 2 ek vaj, 2 csésze prcukor, 2 ek víz.


Az élesztőt kicsi langyos vízben és 2 tk cukorral elkeverem és langyos helyre teszem. A tejet felmekegítem és felolvasztom benne a vajat, majd hűlni hagyom, míg langyos nem lesz. A lisztet, a maradék cukrot és a fűszereket egy tálba teszem. Hozzáadom az élesztőt, a tejet és a tojásokat, tésztává keverem, majd kelni hagyom, míg duplájára nem nő. Ekkor belegyúrom a citrom- és narancshéjat, a diót és egy veknit formálok belőle. Zsírozott sütőlemezre teszem és 45 percig fihentetem. A sütőt 210 fokra melegítem elő, 15 percig sütöm, majd a hőfokot 175 fokra csökkentve további 30 percig sütöm. A bevonat hozzávalóit sima masszává keverem és bevonom vele a stollent.

 Karácsonyi stollni

(nehéz élesztős tészta, sok dióval, gyümölccsel)

Hozzávalók:

1 kg liszt,
2 dkg só,
15 dkg porcukor,
fél liter langyos tej,
30 dkg vaj vagy margarin,
6 dkg élesztő,
20 dkg mazsola,
50 dkg gorombára vágott dió,
30 dkg kis kockára vágott,
cukrozott narancshéj,
1 citrom reszelt héja,
2 csomag vaníliás cukor.

Elkészítés: Az élesztőt a langyos tejben 4-5 dkg cukorral elkeverjük. A margarint a liszttel elmorzsoljuk, majd hozzáadjuk a tejben felolvasztott élesztőt, a porcukrot, sót és simára eldolgozzuk. Negyedórai pihentetés után beledolgozzuk a tésztába a 20 dkg mazsolát, az 50 dkg diót, 30 dkg cukrozott narancshéjat, reszelt citromhéjat, vaníliás cukrot. Ezután fél kilós darabokra osztjuk és 20 centis rudakat sodrunk, amiket kissé lelapítunk. Egy órát meleg helyen kelesztjük, majd 180 fokon (5-6-os fokozat) fél óráig sütjük. Sütés után forró vajjal bőven lekenjük, és vaníliás cukorral vastagon megszórjuk. Másnap fóliába csomagoljuk, és hűvös helyen sokáig eltartható. Valódi ínyencség.

 

 Német karácsonyi sütemény (Stollen)

Hozzávalók:

30 dkg liszt,
10 dkg vaj vagy margarin,
8dkg porcukor,
1 egész tojás + 2 sárgája,
1 mokkáskanál só,
2,5 dkg élesztő,
2 dl tej,
20 dkg mazsola,
15 dkg bármilyen cukrozott gyümölcs,
fél citrom reszelt héja,
1 zacskó vaníliás cukor.

Egy evőkanál lisztet, a szétmorzsolt élesztőt és egy teáskanál cukrot belekeverek a langyos tejbe, és az edényt letakarva felfuttatom. Közben a tojásokat a sóval, a cukorral, a vaníliás cukorral jól kikeverem, közben az olvasztott vajat is hozzákeverem. (Ügyelek arra, hogy a vaj már ne legyen meleg.) Ezután hozzáadom a felfutott kovászt és a lisztet. Addig keverem, amíg habos, egynemű masszát nem kapok. Mély tálba öntöm, tetejét liszttel meghintem és tiszta konyharuhával letakarva, langyos helyen duplájára kelesztem. Lisztezett deszkára teszem, dupla nagyságúra kinyújtom, és egyenletesen rászórom a mazsolát, meg a cukrozott gyümölcsöt. A tésztát egymásra hajtom, majd hosszúkás, keskeny tepsibe gyömöszölöm úgy, hogy az csak a tepsi háromnegyedéig érjen. A tepsiben még pihentetem fél órát, majd előmelegített, közepesen meleg sütőbe téve, közepes lángon megsütöm. Porcukorral kevert vaníliás cukorba forgatom és folpackba csomagolva száraz, hűvös helyen tartom. Három hétig biztosan eláll. Vékony szeletekre vágva kínálom teához vagy kávéhoz, gyerekeknek kakaóhoz

 

 

 

 

:
6 tojásból sütött vékony piskótalap vagy 1 csomag készen kapható mézes tortalap
a közepéhez: 25 dkg darált háztartási keksz 4 evőkanál Koronás sütôcukor 2 evôkanál rum 2 evôkanál keserű kakaópor 5-6 dkg Rama sütômargarin 2,5 dl tej
a vaníliás krémhez: 5 dl tej 4 evôkanál Koronás sütőcukor 1 csomag vaníliás cukor 1 csomag fôzni való vanília ízű pudingpor 15 dkg Rama sütômargarin
a csokoládémázhoz: 10 dkg vaj 2 evôkanál keserű kakaópor 20 dkg Koronás porcukor 4 evôkanál víz
a tetejére: 10 dkg kókuszreszelék

A piskótát hosszában 3 részre vágjuk, ha mézes lapot használunk, az már fel van csíkozva. Egyet tálra teszünk belôle. A közepére valókat összegyúrjuk, és a tésztára, hosszában félhenger alakban ráfektetjük. A krémhez valókból, a margarin kivételével, kevergetve sűrű krémet fôzünk. Amikor már csak langyos, a margarint is belekeverjük. Ezt a krémet nedves késsel, háromszöget alakítva a tésztára kenjük, és a másik két tésztalappal oldalról megtámasztjuk. Így lesz olyan a formája, mint a háztetô. Hűtôszekrényben dermedni hagyjuk. A mázhoz valókat kevergetve simára fôzzük, a tészta tetejét ezzel bevonjuk, és mielôtt teljesen megszilárdulna
kókuszreszelékkel is meghintjük. Miután megdermedt, forró vízbe mártott késsel jó ujjnyi vastagon fölszeleteljük.


ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen